Kontakt ADventureHomesSøgHjem DanskEnglishSvenskGreek
Bolig i Grækenland

 
Bliv græsk ambassadør i Danmark

Er du interesseret i græsk kultur og historie, - eller måske du bare elsker at holde ferie i Grækenland? Så er det måske lige noget for dig at blive ambassadør for ADventureHomes?

Du kan hjælpe med at udbrede kendskabet til Grækenland, og interessen for at købe hus eller lejlighed i det smukke og spændende Grækenland, og til langt lavere priser end fx. i Spanien. Vi tilbyder ikke job, bare en hyggelig fritidsaktivitet, hvor du selv bestemmer farten. Men når din indsats bærer frugt bliver det selvfølgelig påskønnet.Interesseret? - send en mail, og vi vil kontakte dig.

 

 

ADventureHomes søger kapitalpartnere

til udvikling af projekter i Grækenland, og erhvervssamarbejde mellem Grækenland og Skandinavien.

Yderligere oplysninger hos:

Direktør Flemming Østergaard
tel (+45) 8882 7080

 

 

ADventureHomes er del af EuropeBrokers/ LLOYD.S Mægler & Finans

 

 

Vi er et 100% dansk ejet firma, med hovedkontor midt i Københavns gamle bydel, mellem Strøget og Christiansborg, og mellem Storkespringvandet og Kgs. Nytorv.

Desuden er vi repræsenteret i Sverige med kontor midt i Göteborg.

ADventureHomes samarbejder med seriøse partnere i den græske byggeindustri.

ADventureHomes' opgave er at markedsføre græske boliger overfor købere i Danmark, Sverige og Norge, at arrangere besigtigelse i Grækenland, samt at hjælpe kunderne med kommunikationen med vore græske partnere, både under og efter købet, vedrørende såvel den praktiske som den formelle del.

 

Derfor er vi Grækenlands-eksperter

ADventureHomes er specialister i Grækenland. Vore ledende medarbejdere i både Danmark og Sverige er herboende grækere gennem mere end 30 år.
Begge har i hele denne periode beskæftiget sig med kommunikation mellem Skandinavien og Grækenland. 

 

Et enestående netværk

ADventureHomes har et enestående netværk til samarbejdspartnere, myndigheder mv. i både Grækenland og Skandinavien, og opstår der problemer, kan de som regel løses på dansk fra Åboulevard i København, eller på svensk fra Södra Vägen i Göteborg.

 

"Direct from builder"

Konceptet hos ADventureHomes hedder ”direct from builder” og betyder at vore skandinaviske kunder handler direkte med det græske byggefirma som derefter bygger drømmeboligen på den grund som kunden udvælger med den ønskede beliggenhed og udsigt mv.
Der findes dog også boliger som allerede er bygget eller under opførelse.

Når du har indgået aftale med én af vore græske partnere, kan du betragte ADventureHomes som din skandinaviske talsmand, og dermed som din sikkerhed for at du får det som du betaler for, og at problemer som kan opstå undervejs i forløbet, løses på en fornuftig måde, og efter skandinaviske samarbejdsprincipper. 

 

ADventureHomes.dk

Åboulevard 11C
1635 København V
tel 8882 7080
homes@adventure.dk 

Direktør: Flemming Østergaard
Marketing manager, Danmark: Yannis Gavalias

  

ADventure-Gruppen:

EuropeBrokers/ LLOYD.S Mægler & Finans
Erhvervsmægler, handel med erhvervsvirksomheder, erhvervsejendomme, udviklingsejendomme, erhvervsudlejning.

 

Restaurantsalg.dk
Specialister i hotel- og restaurantbranchen København. Køb og salg af restauranter, grill, bar, hotel, ejendom, diskotek.


ADventure - Publishing - Reklame & Markedsføring

ADventureSigns.dk

 

Bed & Breakfast/overnatning i København Centrum
Bed & breakfast, røgfri overnatning i København.