Kontakt ADventureHomesSøgHjem DanskEnglishSvenskGreek
Bolig i Grækenland

 


 

 

 

Den smukkeste natur i verden,
- intet mindre ...


Smag og behag ... osv., 
men Grækenland har bare det hele.

Vi skandinaver elsker havet og udsigten, og det græske landskab er de fleste steder udformet, så der er en enestående udsigt over det blå hav, også på lange afstande, når husene bygges op ad de store bjergskråninger.
Hav og bjerglandskaber er der næsten overalt, både på øerne og på det græske fastland, og der er panoramaudsigter så storslåede og smukke at selv fantasien bliver imponeret.

For naturelskere findes et rigt plante- og dyreliv, som veksler fra egn til egn, fra ø til ø, og er en spændende forandring i forhold til Skandinavien, som jo også er smuk og spændende, bare på en anden måde.

3/4 af Grækenlands areal er bjerge, som består af sand- og kalksten samt granit, skifer og vulkanske stenarter. Grækenlands højeste bjerg er Olympos (2904 m).

 

Det græske øhav består af utallige øer

Den ene endnu smukkere end den anden.
800 af dem har et navn, og 140 er beboet. 
Landskabstyper, dyre- og planteliv varierer fra ø til ø, og der er ingen grænser for variationerne i strukturer, farver, - og i det hele taget oplevelser. 
ADventureHomes tilbyder spændende boliger på flere af de største øer, Kreta, Lesbos og Korfu, og flere kommer til lidt efter lidt, men de mindste af øerne må du stadig opleve bare som turist, og på mange af dem ville det også være synd at bygge ferieboliger.

 

Naturoplevelserne i Grækenland kender ingen grænser, - hvis du ikke allerede kender Grækenland og de græske øer, så kom og døm selv ...