Kontakt ADventureHomesSøgHjem DanskEnglishSvenskGreek
Rejs ud og se

 

ADventureHomes arrangerer besigtigelse sammen med vore partnere på Kreta, Korfu, i og omkring Athen, samt Paleros

 

Det kan hænde ved særlige lejligheder at vi arrangerer en besigtigelsesrejse fra Danmark eller Sverige.
Når det sker, vil rejserne blive annonceret på denne side.
Men næsten alle besigtigelser arrangeres individuelt

Det er en god idé først at mødes med ADventureHomes, enten ved vore info-møder rundt i landet (ofte på en hyggelig græsk restaurant), eller på vort kontor i København eller Göteborg. Her kan vi gennemdrøfte alle de forskellige forhold der er forbundet med at købe bolig i Grækenland, og vi kan sammen tilrettelægge besigtigelsesturen, så tiden udnyttes mest mulig effektivt.

Du kan også udfylde et besigtigelsesskema, som vi derefter bruger til at planlægge din tur til de grunde, huse og lejligheder som passer til dine ønsker og behov.

Vi hjælper gerne med at arrangere rejsen til Grækenland, og vi kan også arrangere besigtigelsesturen, når du alligevel er på ferie.

 

Når du har bestemt dig for at rejse til Grækenland

Vi planlægger besigtigelsen sammen med vor græske partner i området. Turen tager typisk en dag, men kan også vare kortere eller længere.

Det græske byggefirmas konsulent modtager dig i lufthavnen eller på dit hotel, kører dig rundt i området, og viser dig de boliger og grunde som er relevante i forhold til dine ønsker og krav. Visningen tager typisk ½-1 dag, men hvis det ikke lykkes at finde det som du kan li', fortsætter vi gerne næste dag, og vi bliver ved indtil du har fundet din drømmebolig.
Foruden en masse viden om boliger, har den græske konsulent et bredt kendskab til det lokale område. Derfor er besigtigelsesturen også en spændende oplevelse med en perfekt guide. 
Alle vore græske partneres konsulenter taler engelsk, og hvis engelsk er et problem for dig, kan du bestille skandinavisk tolkehjælp hos os inden du tager hjemmefra.

Du bestemmer selv hvilken dag du vil afsætte til turen, men vi opfordrer til at det sker i starten af opholdet, så du kan komme videre med formalia, hvis du finder din drømmebolig allerede på første tur.

 

Rejse og ophold

Nogle af vore partnere på Kreta og Lesbos tilbyder fri ophold i forbindelse med besigtigelsesrejsen (spørg i hvert enkelt tilfælde). Men oftest er det billigst at købe en charterrejse hjemmefra med både fly og hotel.

I sæsonen (maj-oktober) er der masser af muligheder for direkte fly hos næsten alle de kendte rejseselskaber, samt rutefly. 
Her er nogle af dem:

 

Flyselskaber:

se links

 

 

Færgeruter

 

Billeje online