Kontakt ADventureHomesSøgHjem DanskEnglishSvenskGreek
Helt efter dit ønske  

Hårde hvidevarer er oftest ikke inkluderet i købsprisen,

IKEA findes også i Athen!

 

Når du forhandler om købet med det græske byggefirma, skal du være opmærksom på hvad der følger med som en del af købsprisen.

I de fleste tilfælde skal der betales ekstra for varmeanlæg, aircondition, og hårde hvidevarer, men ikke altid. Hvis der er tvivl bør du kontakte ADventureHomes, som vil hjælpe med en afklaring.

Du kan også selv købe dine hårde hvidevarer, og ADventureHomes og vore græske partnere har ofte gode tilbud og rabatter hos forskellige leverandører. Det bør altid være en selvfølge, at prisen inkluderer levering og installering, så det hele er klar, når du kommer og skal overtage din nye græske bolig.

 

Oldgræske, eller oldnordiske møbler?

Oldgræsk har patina, og er en del af spændingen ved at være i Grækenland. Men den gængse græske møbelstil er nok nærmere "oldnordisk" og falder sjældent i danskerens smag.

Der er mange løsninger på dette problem:

Det er ikke sindssyg dyrt at sende møbler fra Danmark, og hvis IKEA-stilen er OK, findes dette varehus i Athen tæt på lufthavnen. Herfra kan også sendes til de græske øer.

ADventureHomes arbejder løbende med etablering af partnerskaber som kan servicere vore skandinaviske kunder, og pt. kan vi sammen med en partner på Kreta tilbyder moderne og tidssvarende møbler. Partneren, som har forretning i Chania taler endog dansk og har mange års erfaring fra det danske marked og og har desuden egen import fra flere lande.


ADventureHomes hjælper gerne med alle kontakterne, så tilkøb som du har valgt undervejs, bliver leveret og installeret i boligen, inden du ankommer til overdragelsen.